×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

tc electronic Hall Of Fame 2 Reverb Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Danimarka
46258

7.559,98 TL (230,10 $)

%3 kampanyalı fiyatı

7.333,18 TL
  • En geç 22 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Elektro Gitar Pedalları

Aşağıdaki ürünlerden birini uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Standart Pedal Adaptör Tekli

A
Özel Stoğumuzda 4 Adet Mevcuttur
610,00 TL 450,00 TL

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

RVRB/DLY
: Reverb

Hall of Fame 2 Reverb pedal yeni özellikleriyle önceki sürümde bulunan tüm özelliklere ek olarak 3 güçlü özellik sunuyor.

Devrim niteliğindeki MASH teknolojisi, aynı kompakt stompbox içinde reverb efektlerinize bir expression pedalın zengin ve akıcı ayrıntısını ekliyor.

Bunun üstüne, MASH ile gerçek zamanlı olarak omurganızı ürperten bir performans için kontrol edebileceğiniz kristal parlaklığında bir Shimmer reverb özel olarak tasarladık.

Aslında, MASH ile neredeyse her türlü olası parametreyi kontrol edebilirsiniz.
TonePrint Editörü ile MASH'taki ifade potansiyelini istediğiniz gibi açığa çıkarabilirsiniz.
Tabii ki, orijinalinden bildiğiniz tüm ikonik reverbleri ve TonePrint'leri yine de elde edebilirsiniz.

  • İfade edici MASH teknolojisi
  • Shimmer dahil 8 reverb türü
  • 3 TonePrint yuvası


MASH teknolojisi, düğmeye bastığınız basınç miktarına tepki verir. Ne kadar sert bastığınız, etki o kadar yoğun olur.

Her reverb türü için, MASH farklı bir parametreyi kontrol eder ve özel bir ifade pedalına ihtiyaç duymadan kendinizi ifade etmenize olanak tanır.

Örneğin, MASH kullanarak ellerinizi gitar üzerinde tutarken sıvı kabarcıklar yaratabilirsiniz veya Mod ayarını kullanarak reverb kuyruğundaki korus miktarını MASH edebilirsiniz.
TonePrint Editörü'nde, MASH'ı herhangi bir parametreyi kontrol etmek için atayabilirsiniz.


MASH teknolojisi ile kendinizi ifade edin

MASH, düğmeye bastığınız basınç miktarına tepki verir. Ne kadar sert basarsanız, etki o kadar yoğun olur.

Her reverb türü için, MASH farklı bir parametreyi kontrol eder ve eğilmeniz ve düğmeleri çevirmeniz veya özel bir ifade pedalına sahip olmanız gerekmeden kendinizi ifade etmenize olanak tanır.

Örneğin, her iki elinizi de gitarınızda tutarken sıvı reverb dalgalarını çağırabilirsiniz veya Mod ayarını kullanarak reverb kuyruğundaki koro miktarını MASH yapabilirsiniz.
TonePrint Editörü'nde, MASH'ı herhangi bir parametreyi kontrol etmek için atayabilirsiniz.

Yeni Algoritma - Shimmer

Sinyalinize oktav bir pitch kaydı ekleyerek çalmanıza cıvıl cıvıl bir dokunuş katan Shimmer reverb algoritması ile mistik bir alan avına çıkın.

Bu, orijinal Hall Of Fame kullanıcıları arasında en çok aranan özellikti, bu nedenle dileklerinize uygun bir şey istedik.

En etkileyici titreşimli dokuları elde etmek için kendi Sub 'N' Up Octaver'ımızdaki state-of-the-art çoklu oktav algoritmasını kullandık.
MASH kullanarak, pedal üzerinde ağırlığınızı kaydırarak etkiyi sezgisel olarak kendinden çıkarabilirsiniz.
Esneklik Anahtardır

Hall Of Fame 2, kutudan çıkar çıkmaz geniş bir tonal olasılık yelpazesine sahip 8 farklı stüdyo kalitesinde reverb ön ayarları sunar, ancak TonePrint Editörü aracılığıyla daha fazlası mevcuttur.

Pedal ayrıca, kendi özel reverb'lerinizi veya ikonik sanatçılarımızın imza TonePrint'lerini kullanmanız için 2 ekstra TonePrint yuvası sunar.
Ton'a Sadık

Ton sevgisi, bizim de sevgimizdir ve tasarım felsefemiz bunu gösterir. Hangi yolu izlemek isterseniz izleyin, yanınızdayız. Optimize edilmiş headroom, True Bypass veya Buffered Bypass anahtarı ve Kill-Dry on/off ile bu pedal, optimal tonal bütünlüğü ve ton kaybı olmadan garanti eder. Ve, pedal açık veya kapalı olsa bile, Analog-Dry-Through sayesinde değerli kuru sesiniz her zaman saf analog özelliğinde kalır.
Sahnede Geçiş - Tüm Erişim

Hall Of Fame 2'nin yüksek kaliteli reverb etkilerine MASH'ın eklenmesi, artık reverb hakkında aynı şekilde düşünmeyeceğiniz anlamına gelir.


Mini Toggle

Bu anahtar, yankı süresini ayarlar. Özünde, orijinal sinyalin 'duvardan yansıması' öncesi süresini kontrol eder. Kısa bir önceden gecikme, yankının duvara yakın gibi görünmesini sağlar ve tam tersi. Ekstra büyük odalar için maksimum ön gecikme süresini 300 milisaniyeye kadar artırdık.


Decay

Efektin ne kadar süreceğini belirlemek için bozulmayı ayarlayın. Bu, sizi sıkı kulüp benzeri hissettirmekten aşırı derecede büyük katedral yankılarının aktarılmasına kadar götürecektir.


MASHlight

MASH tarafından kontrol edilen efektin yoğunluğunu gösteren MASHlight. Ayak anahtarına basın, MASHlight daha parlak hale gelir ve ayağınızı pedalın üzerinden kaldırmanız daha soluk hale getirir.


Level

Yankının ses yüksekliğini ayarlayın. Efektin sesini hemen hemen fark edilmeyen ortamdan tüm kapsamlı manzaralara kadar ayarlayın.


Tone

Oktav yukarı sinyalinin ses seviyesini kontrol eder. Parlak ve gevrek yankı veya karanlık ve kasvetli? Ton kontrolü, tonal paletinizin doğru dengesini ayarlamanıza olanak tanır. Bu aynı zamanda efektin daha belirgin veya daha az belirgin görünmesini sağlar.


Tip Seçici

Yeni Shimmer dahil olmak üzere 8 stüdyo kalitesinde yankı türü arasından seçim yapın ve kendi yankınızı tasarlamak veya sanatçıların TonePrint ailesinden birini seçmek için 3 TonePrint yuvasını kullanın. Tile, Amb ve Gate yankılarının kadrandan çıkarıldığını fark etmiş olabilirsiniz. Endişelenmeyin - hala TonePrint Editor aracılığıyla bunları alabilirsiniz.


Ayak Anahtarı

Pedalı açmak için anahtarı açın. Sonrasında, MASH'ı etkinleştirmek için sadece anahtarı basılı tutun. Teknoloji basınç hassastır, bu yüzden ne kadar sert bastırırsanız efekt o kadar yoğunlaşır. Ayağınızı kaldırın ve MASH devre dışı kalır. Tabii ki, dahili dip anahtarını kullanarak gerçek veya tamponlu geçişi elde edersiniz.


Hall of Fame 2 Reverb'in Özeti

  • MASH Teknolojisi
  • Yeni Shimmer yankı algoritması ile oktav ton değiştirme
  • 8 yankı türü ve 3 TonePrint yuvası
  • TonePrint etkin
  • Gerçek Geçiş veya Tamponlu Geçiş
  • Analog kuru geçiş
  • Bozulma, Ton ve Seviye kontrolleri
  • Kolay pil erişimi

Ürünle ilgili bağlantılar

tc electronic Hall Of Fame 2 Reverb Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar