×

Monster Audio Clarity 80 ANC / Noise Cancelling Midnight Blue Bluetooth Kulakiçi Kulaklık

  • En geç 7 Mayıs Salı günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
Monster Audio Clarity 8.0 ANC Midnight Blue | Noise Cancelling
ANC Aktif Gürültü Önleyici Kablosuz / Wireless / Bluetooth Kulak İçi / In-ear earbuds Kulaklık w/mic: Bluetooth 5.2, 50 Saat Pil Ömrü, Suya ve Terlemeye Karşı Dayanıklı Tasarım, Derin Bas, Hızlı Şarj ve Net Aramalar için 6 Dahili Mikrofon
 
42dB Aktif Gürültü Önleyici
10 mm yüksek genlikli ses sürücüsüyle hibrit aktif gürültüönleme teknolojisini benimseyen Monster Clarity 8.0 ANC kulaklıkları, 42dB'yekadar gürültü azaltma ile zengin tiz ve güçlü bas sunarak nerede olursanız olun odaklanmanıza yardımcı olur.
 
 Sürükleyici ve Üstün Ses
Monster'ın 40 yıllık ses mühendisliğinden gelen benzersiz PureMonster Sound teknolojisi, en etkili müzik deneyimini yaratmak için inceayarlanmıştır. Sanatçıların önünde olmak ya da stüdyoda ve sahnede onlarlabirlikte olmak, sizi "müziğe yaklaştırmak" gibidir. İnanmak içinduymak zorundasın.
 
 Gürültü Önleme Arama Performansı
Monster Bluetooth kulaklık gürültü önleme, aramayaptığınız her yerde arka plan gürültüsünü %90'a kadar azaltmak için dahili 6mikrofonla donatılmıştır. Sokaklar, mağazalar, marketler, havaalanları vb.gürültülü ortamlarda net bir şekilde konuşmanıza olanak sağlar.
 
50H Uzun Dayanıklılık
Monster kablosuz kulaklıklar, tek bir şarjla 10 saatinüzerinde çalmayı desteklerken, yüksek performanslı düşük güçlü çip durumunda 50saattir. USB-C Hızlı Şarj teknolojisi, 5 dakikalık şarj ve 1 saatlik kullanımsağlar. Ayrıca, kasayı bir kablosuz şarj cihazına (dahil değildir) koyarakkablosuz özgürlüğün keyfini çıkarın.
 
Tek Adımda Eşleştirme
Telefonda Bluetooth'u etkinleştirdikten sonra iki kulaklığışarj kutusundan almanız ve ardından bunları telefonunuzla manuel olarakeşleştirmeniz yeterlidir. İlk eşleştirme yapıldıktan sonra, gelecektekikullanımda otomatik olarak ezberlenecek ve eşleştirilecektir. Bluetooth sürüm5.2, yüksek kaliteli ses çalmak için kararlı, düşük gecikmeli bir kablosuz bağlantısağlar.
 
Kulaklıklarınızı Bulun
Bir kulaklığınız gizemli bir şekilde kaybolduysa? Merak etme. Monster Audio uygulamasında "Bul"u etkinleştirin ve kayıp kulaklık, onu bulmanıza yardımcı olmak için yüksek bir ses çıkaracaktır, kayıp kulaklıkların yerini de öğrenebilirsiniz.

 
Aktif Gürültü Önleme Modu
42dB derinliğindeki arka planı engeller
 
 
6 Mikrofon ile Net Aramalar
6 mikrofon ve AI arama gürültüsü azaltma ile kristal netliğinde sesli konuşmanın keyfini çıkarın
 
 
Devrim Yaratan 22nm HIFI-5 DSP Yongası
%20 daha az güç tüketimi ve daha fazla kararlılık
 
 
Her zamankinden daha uzun müzik keyfi
10 saat tek şarj ve kılıfla birlikte 50 saat
 
 
Tek Adımda Eşleştirme
Kolay bağlantı Bluetooth. Her zaman otomatik eşleştirme
 
 
Kolay ve Hızlı Şarj
Kablosuz ve Hızlı USB-C Şarjını destekler
 
 
Şık Vakum Kaplama
Olağanüstü görünümlü ve çizilmez
 

Monster Audio Clarity 80 ANC / Noise Cancelling Midnight Blue Bluetooth Kulakiçi Kulaklık Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.