×

Mapex PF1000 Kros Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Amerika
  • En geç 22 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
Diğer Seçenekler
: Taşıma Çantalı
İşleyiş Şekli
: Zincirli

Açıklama:

Falcon tasarımı, inanılmaz derecede pürüzsüz bir his ve kolay ayarlanabilirlik isteyen bir sanatçı ekibi tarafından etkilenmiş ve yol testine tabi tutulmuştur. Ayarlar fabrikada yapıldığı için, çanta dışından bile iyi hissettirir ve sadece bireysel tercihlere uyacak küçük ayarlamalar yapmanız gerekebilir. Bu da daha çok çalma ve daha az ayarlama zamanı demektir.

Özellikler:

  • Değiştirilebilir driver'lar, müzisyenlerin sadece bir pedal satın almasını sağlar, ancak zincir, kayış ve doğrudan sürüş hissi arasındaki farkları deneme özgürlüğü sağlar. Aynı zamanda çift pedal kullanan oyuncuların her pedal için farklı sürücüler kullanarak sol ve sağ ayak arasındaki hissi dengelemesine olanak tanır.
  • Değiştirilebilir tokmak ağırlıkları, ayarlanabilir pedal yüksekliği ve ayarlanabilir tokmak açısı, tork ve güç için basit ve ince ayarlamalar yapmayı sağlar.
  • Taban plakasının daha küçük boyutu, bir çift pedalı davul sehpası bacakları etrafında kolayca konumlandırmayı ve hi-hat pedaline daha yakın bir şekilde kullanmayı sağlar.

Mapex PF1000 Kros Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Davul Pedalları Çok Satanlar