×

Agean Percussion Hittite Series Clay Bass Darbuka

Marka: Marka Sahibi : Türkiye Üretim: Üretim Yeri : Türkiye
  • En geç 24 Mayıs Cuma günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Agean Percussion Hittite Series Clay Bass Darbuka

  • Deri boyutu: 29 cm
  • Deri türü: Keçi
  • Çap: 38-39 cm
  • Yükseklik: 54-55 cm


Ağırlık yaklaşık: 8-9 kg*Premium seyahat çantası ve akort/lamba kiti bu cihazla birlikte ücretsiz olarak gönderilir.


çanak çömlek

Genel olarak çömlekçilik, güçlü, dayanıklı bir form sağlamak için en yüksek sıcaklıklarda pişirilen kil ve diğer seramik malzemelerle kapların ve diğer nesnelerin şekillendirilmesi işlemi ve genel adıdır. Çömlekçiliğin tarih boyunca en iyi ve en çok kullanılan nesne oluşturma ve onlara istenen şekli verme yollarından biri olması kuvvetle muhtemeldir.
 
Darbuka ve doumbek yapımı üzerine çömlekçilik

Hiç katıdan yapılmış kil darbuka oynadın mı? Size gerçekten sıcaklık, özgünlük ve benzersizlik hissi veriyor. Ege perküsyonunun kil darbukaları, Türkiye'de son derece deneyimli zanaatkarlar tarafından ustalıkla el işidir. Bu darbukaların derileri, enstrümanı tamamen doğal ve benzersiz kılan keçi, inek ve hatta balıklardan elde edilir. Bu kil darbukaları çalmak için en iyi yerlerden bahsetmek gerekirse, bu mükemmel enstrümanları istediğiniz yerde kolayca çalabilirsiniz, ancak birçok profesyonel perküsyoncu en zengin sesleri ve tonları elde etmek için stüdyolarda kayıtlarında bunları çalmayı tercih eder. İkincisi, bu kil darbukaları evde veya herhangi bir yerde pratik yapmanın en iyi yollarından biri olarak kabul edilebilir, çünkü bu katı yüzeyler, saatlerce çalsanız bile parmaklarınızı asla incitmez, bu özel enstrümanı diğerlerinden ayıran bir özellik. Ayrıca kil darbukaları bir rahatlama yöntemi olarak, yogaya alternatif olarak kullanabilirsiniz çünkü eşsiz yüzeyli darbuka ile bu harika tene yapacağınız her vuruş sizi kesinlikle mutlu edecektir. Bu gizemli enstrümanlar, performans sırasında hatalarınızı gizlemenize bile yardımcı olur ve asla amatör olmanın günah keçisi olmazsınız çünkü çalımınız bile ortamınızı yumuşak ve ferah hale getirmenize fayda sağlayacaktır.

Sonuç olarak, bu darbukaların kil darbukaları, seramik ve masif gibi adları vardır, ancak hepsi Agean Percussion'da bulunan aynı güzelliğe atıfta bulunur. Gerçekten bir tane olsa daha iyi olurdu!

Agean Percussion Hittite Series Clay Bass Darbuka Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Darbuka Çok Satanlar